fbpx

Je nieuwe keuken laten plaatsen? Dit komt er bij kijken

 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Je nieuwe keuken laten plaatsen? Dit komt er bij kijken

Wil je een nieuwe keuken laten plaatsen? Je bent klaar voor die langverwachte upgrade van je keuken, en je hebt besloten om voor een op maat gemaakte keuken te gaan. Dit is een slimme keuze, want een op maat gemaakte keuken biedt talloze voordelen, van een perfecte pasvorm tot een uniek ontwerp dat jouw stijl weerspiegelt. Maar wat houdt het proces eigenlijk in? En nog belangrijker, wie moet je vertrouwen om deze droom werkelijkheid te laten worden?

1. Het Begin: Van Droom naar Ontwerp

Ons keukenavontuur begint altijd met een droom. Misschien heb je al jarenlang een beeld in je hoofd van je ideale keuken, of misschien wil je gewoon wat meer functionaliteit en stijl toevoegen aan je kookruimte. Dit is het moment waarop je je wensen en verlangens in kaart brengt. Waarna je begint te dromen van die perfecte keuken.

Maar waarom zou je voor Dapri Interieurbouw kiezen? Omdat wij meer zijn dan alleen een keukenbouwer; wij zijn ontwerpers van dromen. Met een team van deskundige ontwerpers staan wij klaar om jouw visie om te zetten in een concreet ontwerp dat aan al je verwachtingen voldoet. Kijk snel verder voor stap 2.


keuken laten plaatsen

2. Het magische ontwerpproces

Nu je een idee hebt van wat je wilt, is het tijd om dat idee om te zetten in een concreet ontwerp. Een keukenontwerper zal met je samenwerken om elk aspect van de keuken te plannen, van de indeling tot de kleuren en materialen. Dit is waar je droom langzaam vorm begint te krijgen.

Bij Dapri Interieurbouw ben je verzekerd van een ontwerp dat niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch verbluffend. Wij begrijpen dat een op maat gemaakte keuken meer is dan alleen maar kasten en apparaten; het is een weerspiegeling van jouw persoonlijkheid en levensstijl.

3. De Productie: Van Concept naar Realiteit

Met het definitieve ontwerp op tafel, begint het magische werk in onze werkplaats. Alle componenten van je keuken worden met zorg op maat gemaakt. Dit omvat niet alleen de kasten en werkbladen, maar ook eventuele speciale elementen die je hebt gekozen.

Onze toewijding aan vakmanschap en kwaliteit betekent dat je keuken met precisie wordt vervaardigd, met oog voor elk detail. Het resultaat is een keuken die niet alleen prachtig is, maar ook duurzaam en functioneel.

GRATIS BROCHURE

van idee naar droomkeuken

Doe inspiratie op en lees de beste gratis tips om jouw droomkeuken realiteit te maken. Leer ook welke fouten je kunt voorkomen bij je keuken op maat.

4. De Installatie: Het Moment van Waarheid

Het grote moment is aangebroken. Je op maat gemaakte keuken wordt geleverd en professioneel geïnstalleerd. Ons installatieteam zorgt ervoor dat alles perfect past en goed functioneert.

Onze ervaren installateurs zorgen voor een vlekkeloze installatie, zodat je keuken er niet alleen geweldig uitziet op papier, maar ook in werkelijkheid.

mooie droomkeuken

5. De Oplevering: Je Droomkeuken wordt Werkelijkheid

Nu is het tijd om je nieuwe keuken te omarmen. Ons installatieteam leidt je rond en geeft je een goed begrip van alle functies en kenmerken. Je kunt eindelijk genieten van je droomkeuken.

Onze missie is om je tevreden te stellen met een keuken die niet alleen voldoet aan je verwachtingen, maar ze overtreft. Wij staan klaar om je te helpen bij elke stap van dit prachtige keukenavontuur.

Keuken laten plaatsen checklist:

 1. Bepaal je budget: Begin met het vaststellen van je budget voor de keukeninstallatie. Dit zal de keuzes beïnvloeden, van het materiaal tot de apparatuur.
 2. Ontwerp je droomkeuken: Werk samen met een ervaren keukenontwerper om een gedetailleerd plan te maken dat rekening houdt met je behoeften, stijl en beschikbare ruimte.
 3. Selecteer hoogwaardige materialen: Kies duurzame en kwalitatieve materialen voor kasten, werkbladen en vloeren. Dit zorgt voor een langdurige keuken.
 4. Overweeg de lay-out: Denk na over de indeling van je keuken. Een efficiënte indeling maximaliseert de bruikbare ruimte en maakt de keuken functioneler.
 5. Kies je apparatuur: Selecteer apparaten die passen bij je kookbehoeften en de stijl van je keuken. Denk aan energie-efficiënte opties.
 6. Zoek naar opslagoplossingen: Overweeg slimme opslagoplossingen, zoals ladeverdelers, uittrekbare planken en inbouwkasten, om de ruimte te optimaliseren.
 7. Overweeg verlichting: Denk aan de juiste verlichting om je keuken goed te verlichten. Onderbouwverlichting en inbouwspots zijn populaire keuzes.
 8. Plan de installatie: Werk samen met een professioneel installatieteam om de installatie te plannen op een geschikte datum en tijd.
 9. Voer inspecties uit: Controleer de voortgang van de installatie om ervoor te zorgen dat alles volgens plan verloopt en dat er geen onvoorziene problemen zijn.
 10. Laatste afwerking: Nadat de keuken is geïnstalleerd, zorg je voor de laatste afwerking, zoals het aanbrengen van een backsplash en het controleren van de apparaten.
 11. Schoonmaak en onderhoud: Leer hoe je je nieuwe keuken schoonmaakt en onderhoudt om de levensduur te verlengen.
 12. Geniet van je nieuwe keuken: Eindelijk, nadat alles is voltooid, is het tijd om van je op maat gemaakte keuken te genieten en heerlijke maaltijden te bereiden.

Keuken op maat laten maken

Waarom genoegen nemen met minder als je je keuken kunt laten plaatsen door de experts van Dapri Interieurbouw? Kies voor maatwerk, kies voor kwaliteit, kies voor Dapri. Download voor meer informatie de gratis brochure.

GRATIS BROCHURE

van idee naar droomkeuken

Doe inspiratie op en lees de beste gratis tips om jouw droomkeuken realiteit te maken. Leer ook welke fouten je kunt voorkomen bij je keuken op maat.

Misschien vind je dit ook interessant

welk keukenblad

Welk keukenblad is de beste keuze? Materialen, Stijl & Meer

wat doet een interieurarchitect eigenlijk

Wat doet een Interieurarchitect?

hoekkast op maat laten maken

Hoekkast op Maat Laten Maken: Optimaal Gebruik van Ruimte en Stijl