Over Dapri

Dapri Interieurbouw bus

Over dapri interieurbouw

 

Dapri Interieurbouw, (Design-Advies-PRoject Inrichting) staat voor vakkennis, service gericht en oog voor detail.

 

Bij ons klopt u aan als het gewoon vakwerk moet zijn, wij vinden het niet vreemd om goed met de klant mee te denken! U bent aan het juiste adres voor, dat speciale meubelstuk of de complete woning inrichting, maar ook om u een juiste werkplek aan te meten. Projectmatig kunnen wij u zeer goed van dienst zijn, aangezien wij een ruime kring met de juiste vakmensen om ons heen hebben gevormd.

 

Wij denken graag met u mee vanaf begin bouw tot eind oplevering, van ontwerp naar tekening en van tekening naar product.

Dapri Interieurbouw bus
Dapri Interieurbouw - Michel de Ree

Michel de Ree

 

In de afgelopen jaren ben ik er verschillende malen door mijn klanten op gewezen dat service en klantgerichtheid zeer sterke punten van mij zijn, dat samenvoegen met vaktechnisch weten waar je over praat en oog voor detail, heeft mij gebracht waar ik nu sta! Maar stil blijven staan op dit punt is voor mij niet weggelegd, groei en ontwikkeling is in de afgelopen anderhalf jaar ingezet. het team is uitgebreid, maar ook de techniek is niet stil blijven staan. momenteel is er in onze werkplaats van c.a. 560 m2 een uitbreiding gekomen van een nieuwe CNC Format 4 Freesmachine en SCM Kantenlijmer verder hebben wij de benodigde machines staan zoals formaatzaag, freestafel, vlakbank en van diktebank.